Fascinatie over Industriële Wandplank

De grootste gids naar Industriële Wandplank


Naast felle kleuren zien ze eruit als grijstinten. Maar als je ze met naturel-tinten combineert, wordt hun blauwe of groene karakter duidelijker. Naast de koele neutralen vallen in dit palet licht-blauw en donkerbruin op. Het zijn precies de kleuren die hier zijn gebruiken om contrast aan te brengen. Lichtblauw heeft een rustgevend, ruimtelijk effect.


Behang Aspect uit de collectie Les Cuirs van Arte. Vaas van Jessica Coate. Dit is een spel van contrasten tussen de donkere en lichte tinten binnen het subpalet. De fluwelen fauteuil is de ondergrond voor kussens in verschillende texturen en glansgraden, die contrasteren met de matte muurverf. Zulke afwerkingscontrasten brengen een interieur tot leven.


De tweede combinatie gooit het over een andere boeg en groepeert vooral diepe tinten. Net zoals donkere kleuren in de natuur zijn dit complexe kleurvarianten met veel ondertonen: Upcycled Olive is een koel donkerbruin met ondertonen van groen en grijs, terwijl Coffee Ground een warm donkerbruin met rode ondertonen is.


Top richtlijnen van Industriële Wandplank


Die tinten worden aangevuld met twee lichtere kleuren die het palet verzachten en de mogelijkheid geven om te spelen met licht en donker.’ 1De ronde, organische vorm van deze fauteuil wordt herhaald in het kleed. De velourstextuur van het tapijt keert terug in de wandbekleding. Niet alleen door verbanden te leggen tussen kleuren, maar ook tussen vormen en texturen ontstaat eenheid in een interieur.
Zo krijg je die subtiele retrotoets zonder dat het overheerst. Rotan, riet, jute en sisal passen hier perfect bij.’ Fijne stoffen en texturen zijn hier essentieel. Ze geven de natureltinten een zekere lichtheid en zorgen dat deze stijl niet te bruut wordt. Behang Insero Align van Arte. Vazen Sphere van 101CPH.


Het strokenpatroon van het behang is hier gecombineerd met een abstracte tekening in het vloerkleed. Behang Insero Align van Arte. Lamp, kunst, dressoir en karpet van HK Living. ‘Mag het wat meer uitgesproken zijn? Waarom dan niet de signatuurkleuren in het palet combineren? De bruintinten die hier samenkomen zorgen voor warmte en karakter met een vleug retronostalgie.


Fascinatie over Industriële Wandplank


Door een fiftyfiftyverdeling aan te houden tussen koele en warme kleuren, ontstaan een perfect evenwichtige, rustgevende sfeer. Wie een meer minimalistische look wil, kan meer koele neutralen introduceren. En omgekeerd: extra warme texturen en tinten maken het levendiger. Deze kleuren zijn dus absolute kameleons. Overwegend warme kleuren zorgen voor een warm interieur, ook al zijn het pastels.


Er bestaan tenslotte oneindig veel kleuren en daarom zijn dergelijke kleurstandaarden heel handig. Want wat ik eierschaalwit noem, is voor een ander misschien iets anders. Met dit systeem is die subjectieve interpretatie zo goed als uitgesloten. NCS is een van de systemen die vaak gebruikt wordt in de interieursector. Voor verven wordt ook wel RAL gebruikt, maar het NCS-systeem is gedetailleerder (industriële wandplank).


Francq Colors geeft internationale klanten uit diverse sectoren advies over de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen voor hun producten. De studio werkt voor klanten als Arte, Habitat, Niko, Serax en Tribù. Hilde geeft trendlezingen in binnen- en buitenland, onder meer op de Biennale Interieur in Kortrijk en aan het Royal College of Art in Londen.


Nieuwe stap voor stapkaart voor Industriële Wandplank


Iedereen is benieuwd wat de nieuwe interieurtrends van 2021 gaan worden. Als je hier nog nooit in hebt verdiept is het natuurlijk heel erg lastig om te volgen. krijg meer info industriële wandplank. Hieronder zetten we aantal interieurtrends voor 2021 op een rijtje. Vintage, industrieel, retro en casual in één, dat is Urban living. Een stoere en stijlvolle woonstijl.


Grijs is de basiskleur voor Urban living in combinatie met zwart en groen. De meeste mensen kiezen ervoor om zelfs nog blauw te voegen voor de warmte in huis. Doordat grijs de basiskleur is de niet goed te combineren met zwart. Groen en blauw passen hier beter bij omdat met deze kleuren de woonkamer sfeervoller wordt.


Door al deze materialen te combineren creëer je een mooie maar ook stoere uitstraling. Het is ook erg stoer om cactussen te plaatsen in de woonkamer. Cactussen kun je gewoon kopen in tuincentra, deze maken je woonkamer helemaal af! Er zijn er een hoop mensen bewuster gaan leven. Veel mensen laten dit terugkomen in het interieur.


De beste kant van Industriële Wandplank


industriële wandplankindustriële wandplank
industriële wandplankindustriële wandplank
Denk aan lepelplanten, klimop, bamboe en riet. Door de combinatie van groen en blauw ontstaat er een frisse en warme sfeer in je huis. Dit industriële wandplank kun je doen door gebruik te maken van warme stoffen en mooi behang in je huiskamer. Juist door veel verschillende planten in je huis te plaatsen creëer je een hele natuurlijke sfeer.


In 2021 gaan we veel ronde vormen terugzien in het interieur. Denk aan ronde spiegels aan de muren, ronde stoelen en zelfs ronde banken in de huiskamer. Met ronde vormen bedoelen we niet perfect rond. Deze ronde vorm zorgen voor rust en hebben een beetje een speelse vorm. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij je huis inricht naar je eigen smaak.


Een hele belangrijke tip als je huiskamer wilt inrichten naar jouw eigen stijl. Gebruik dan oude boeken, foto’s van belangrijke momenten en persoonlijke spullen, hierdoor wordt het al veel persoonlijker. Het is ook erg leuk om kussens te kopen met bijzondere patronen en deze op je bank te leggen. Zorg ervoor dat het niet te druk wordt.


De 2-minutenregel voor Industriële Wandplank


Het is ook erg leuk om mooie bloemen in je huis neer te zetten. Met deze tips richt jij binnen de kortste keren jouw woonkamer in. Geheel in stijl van de interieurtrends van 2021! Author: admin .


Vanwege de coronapandemie zijn we meer thuis dan ooit. We werken, eten, socializen, en sporten zelfs massaal vanuit huis. Het leven speelt zich vooral af in onze woning krijg meer info waardoor gezelligheid binnenshuis nog belangrijker is geworden. Je huis moet aanvoelen als een fijne plek om te zijn. Dit zien we dan ook zeker terug in de woontrends voor 2021, die gericht zijn op warmte, vriendelijkheid, rust en gezelligheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *